Alte știri

Reacția lui Alexandru Jizdan la imaginile publicate de Plîngău: ”Fiecare politician, care nu s-a născut în Parlament și care are dreptul să comunice și să se întâlnească cu cine vrea el”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Alexandru Jizdan, fostul ministru de Interne, explică într-o postare pe facebook situația din imaginile publicate de deputatul Platoformei „Demnitate și Adevăr”. Jizdan spune că filmulețul datează de acum 10 ani, pe când nu avea nici funcția de ministru, nici cea de deputat, dar, având în vedere activitatea sa anterioară, aceste întâlniri cu politicienii la tir nu ar fi de mirare, informează Agora.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

”În perioada activității mele operative am avut comunicare și relații cu diferite persoane, inclusiv actuali politicieni. În acele timpuri mergeam la tir de 3 ori în săptămână, acolo am întâlnit diferiți oameni. Nu prea înțeleg în ce constă uimirea deputatului care a postat aceste imagini, atâta timp cât în ele câteva persoane se află la trageri pe un poligon. Nu cred că e cazul să explic ce presupune activitatea specială de investigații și alte dedesubturi din acest domeniu.

Ce ține de relația cu Usatîi, am mai comentat acest subiect când în public au mai apărut informații despre întâlnirile noastre. Reiterez, acestea s-au întâmplat prin prisma activității mele și nu au avut nici o influență asupra domeniului pe care l-am gestionat.

Recomand celor care încearcă să pună accente eronate și să influențeze opinia publică, să caute ilegalități și probe legate de încălcarea legii, dar nu arhive de la trageri, zile de naștere, sau întâlniri la cafea. Astfel de amintiri are fiecare politician, care nu s-a născut în Parlament și care are dreptul să comunice și să se întâlnească cu cine vrea el”, a scris Jizdan.

În dimineața de 18 iunie, membrul PPDA, Dinu Plîngău, a publicat imagini în care apare Jizdan și Usatîi, trăgând focuri de armă și afisând o relație apropiată. Usatîi nu a oferit un comentariu la subiect.

Citește și: VIDEO // Renato Usatîi trage din Kalashnikov, împreună cu Dorin Damir și Alexandru Jizdan: ”Sunt potențial periculos”

 

loading...

Comments are closed.