Alte știri

VIDEO // Renato Usatîi trage din Kalashnikov, împreună cu Dorin Damir și Alexandru Jizdan: ”Sunt potențial periculos”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Renato Usatîi spune că este potențial periculos într-o imagine video, alături de actualul deputat democrat Alexandru Jizdan și de apropiatul lui Plahotniuc, Dorin Damir, transmite Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

În imaginile video publicate de către deputatul PPDA, Dinu Plîngău, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi este surprins la un tir, unde trage în ținte din mai multe arme de foc, începând de la pistol, arme semiautomate, pistol-automat tip Uzzi și automat Kalashnikov.

Printre altele, Usatîi a făcut mai multe amenințări către un anumit Boris: ”Borika, așa ceva se poate întâmpla cu fiecare”, a spus Usatîi, arătând spre țintele recent găurite de dânsul.

Plîngău îi reproșează lui Usatîi, că în timp ce PPDA ”lupta în stradă” cu ”regimul Plahotniuc”, Renato Usatîi se ținea în compania apropiaților lui Vlad Plahotniuc, precum Dorin Damir sau Alexandru Jizdan.

”Usatîi, atunci trebuia să agiți pumnii – pe vremea lui Plahotniuc, nu să dai mâna cu el și cu prietenii lui. Noi ne luptam aici, iar tu făceai filmări de la Moscova și Dubai – asta e diferența.

Întrebare pentru naivi: atunci când vom avea o justiție adevărată în Moldova, cum credeți, Usatîi va sta aici sau va fugi din nou din țară?”, scrie Plîngău.

Amintim că, Renato Usatîi a declarat despre aceste imagini, că a fost o simplă distracție la tir și că publicarea lor nu dezvăluie nimic nou.

”Nu putem lăsa viitorul țării la mâna unui bandit cu cheița la Moscova și în buzunarul oligarhilor.

Avem de ales între o Moldovă europeană, pro-democrată și o Moldovă a anilor ’90, unde, vorba clasicului, dreptatea cică se face, mai nou, cu Kalashnikov”, a mai îndemnat Plîngău.

Citește și: FOTO // Renato Usatîi a fost surprins împușcând din arme automate, în compania mai multor persoane publice

loading...

Comments are closed.