Politic

Reacția lui Filat la acuzațiile lansate de fostul său avocat: „Voi organiza o conferință de presă în care voi demonta minciunile”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Vlad Filat a venit cu o reacție după ce aseară în cadrul în cadrul talk-showului „Secretele Puterii” de la Jurnal TV, Igor Popa, fostul avocat al său, a lansat mai multe acuzații la adresa sa. Filat califică declarațiile avocatului său drept „o serie întreagă de dezinformări și minciuni”, transmite Telegraph.md, cu referire la ZdG.md

„După ce m-a vândut lui Plahotniuc și m-a băgat în pușcărie, așa numitul „avocat” Igor Popa, pus de același stăpân, a lansat o serie întreagă de dezinformări și minciuni!

Deoarece nu sunt în Republica Moldova, iar acuzațiile aduse nu pot fi demontate printr-o postare, la revenire, vineri 25 Septembrie 2020, voi organiza o conferință de presă în care voi demonta pe larg ticăloșeniile și minciunile aruncate în spațiul public de acest individ fără scrupule, care a încălcat orice limită morală și toate normele deontologice profesionale”, susține Filat.

Printre declarațiile care au fost făcute de avocatul Igor Popa în cadrul talk-showului „Secretele Puterii” de la Jurnal TV se numără și faptul că Vladimir Plahotniuc și Vlad Filat țin până în ziua de astăzi legătura și vorbesc la telefon. Totodată, Popa mai susține că Plahotniuc, ar fi avut grijă ca Filat să petreacă cu prietenii și să primească cadouri de sărbători în schimbul tăcerii.

Avocatul mai susține că Filat îi oferea consultații lui Plahotniuc referitor la comportamentul în public pentru a câștiga capital electoral. Potrivit lui Popa, Filat îi spunea lui Plahotniuc să meargă prin sate pentru a câștiga încredere, că are experiență politică și că îi putea chiar da în scris note informative fostului lider PDM.

Propunerea de a anula taxa de drum, care va fi aplicată începând cu 01 ianuarie 2021, aparține președintelui Igor Dodon

loading...

Comments are closed.