Alte știri

Reacția lui Popșoi la solicitările privind verificarea declarației sale de venit

Pinterest LinkedIn Tumblr

„Caută nod în papură în declarațiile de avere a deputaților onești”. Asta spune deputatul PAS, Mihail Popșoi, după ce deputatul socialist Vladimir Odnostalco, a anunțat marți, 4 august, că a depus o solicitare la Autoritatea Națională de Integritate (ANI), la Procuratura Generală (PG) și la Serviciul Fiscal de Stat pentru a verifica declarațiile de avere și interese ale parlamentarului PAS, susținând că în documente „sunt mai multe neconcordanțe și lacune”, scrie zdg.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Potrivit deputatului PAS, acțiunile socialiștilor în legătură cu sesizările depuse vin după ce, acum o lună, ANI a sesizat Procuratura Generală în privința unui deputat socialist.

Marți, 4 august, deputatul socialist, Vladimir Odnostalco, susține că a depus o sesizare la Autoritatea Națională de Integritate (ANI), Procuratura Generală (PG) și Serviciul Fiscal de Stat (Fisc), pentru a verifica declarațiile de avere și interese ale deputatului Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Mihail Popșoi. Potrivit lui Odnostalco, în documentele depuse de către parlamentarul PAS „sunt mai multe neconcordanțe și lacune”.

Sesizare la ANI și FISC privind averea deputatului Mihai Popșoi. Ce nereguli au fost depistate

loading...

Comments are closed.