Actualitate

Reacția Maiei Sandu, după ce în mandatul ei au început să fie răpiți oameni de pe stradă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Este inadmisibil ca în Republica Moldova să dispară oameni, indiferent dacă sunt sau nu cetățeni ai Republicii Moldova, indiferent dacă se dovedește sau nu că au comis ilegalități, a comentat Maia Sandu, după ce judecătorul ucrainean Ceaus a fost răpit de pe o stradă din Chișinău.

“Judecătorul ucrainean Ceaus, care se află pe teritoriul țării noastre din 2016, după ce a fost acuzat de către autoritățile din Ucraina de luare de mită în valoare de 150.000 de dolari, și care se judecă cu autoritățile Republicii Moldova pentru obținerea azilului politic, a fost anunțat dispărut și dus într-o direcție necunoscută. Cer acțiuni imediate din partea conducerii Ministerului Afacerilor Interne, instituția principală responsabilă de asigurarea securității cetățenilor, și Serviciului de Informații și Securitate pentru a clarifica această dispariție îngrijorătoare a unui cetățean străin de pe teritoriul Republicii Moldova”, este reacția președintelui Republicii Moldova.

Amintim că judecătorul ucrainean Ceaus a fost răpit de un grup de persoane necunoscute. Acesta a fost băgat într-o dubiță albă, apoi pus în portbagajul unui automobil de lux și dus într-o direcție necunoscută.

Citește și: BREAKING NEWS // Reacția oficială a SIS cu privire la posibila răpire a cetățeanului ucrainean, Nicolae Ceauș

loading...

Comments are closed.