Politic

Reacția neașteptată a Maiei Sandu, după protestul organizat de Shor în fața sediului PAS

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mii de oameni, în majoritate persoane în etate, au protestat astăzi împotriva intenției partidelor PLDM, PAS și PPDA de a lichida magazinele sociale, un proiect extrem popular inițiat de președintele Partidului ȘOR, primarul de Orhei, Ilan Șor.

Oamenii au scandat furioși diferite slogante și au chemat-o pe Maia Sandu la discuții cu ei. Lidera PAS a refuzat să iasă din partid, însă după ce protestul s-a terminat totuși a dat o reacție pentru presă. „Îi îndemnăm să se alăture protestului din 26 august din PMAN ca să cerem de la guvernare aceleași lucruri – salarii și pensii cu care să poți trăi”, a spus preșendinta PAS, Maia Sandu.

Amintim că astăzi susținătorii partidului Șor au organizat un protest cu genericul „Jos mâinile de pe magazinele sociale”. La miting a fost prezent și președintele partidului, Ilan Șor și primarul din Jora de Mijloc, Marina Tauber.

Zeci de polițiști au fost mobilizați ca să apere clădirea partidului condus de Maia Sandu de protestarii furioși, exact cum tot aceeași polițiști au fost mobiliați de autorități la protestul din 1 iulie în fața partidului condus de Vlad Plahotniuc.

Zeci de polițiști înarmați apără sediul PAS, Un mare grup de protestatari protestează acum împotriva Maiei Sandu, andrei nastase, pldm, ilan shor, magazine sociale, primar de orhei 
Protest ȘOR, Protest la sediul PAS, protest la sediul Platformei DA, jos maia sandu, Maia Sandu, Andrei Nastase, Iurie Tap, Maria Ciobanu, PLDM, PAS, PPDA, Filat, Ilan Șor, Shor, Partidul politic ȘOR, miting chisinau, proteste Chisinau, miting de amploare chisinau
protest shor, pas maia sandu, platforma da, miliardul bem, pldm
loading...

Comments are closed.