Reacția PDM la FAKE NEWS-ul promovat de Jurnal TV: “Propagandiștii opoziției s-au făcut de râs”

vitalie gamurari, briefingul săptămânal organizat de Partidul Democrat din Moldova, pdm plahotniuc, filip salarii, candu pensii, drumuri bune, prima casa, alegeri 2019

Purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gamurari, a venit cu un mesaj pe pagina sa de facebook, ca reacție al unui fake news promovat de Jurnal TV, precum că astăzi la VATRA tinerii democrați ar fi primit careva instrucțiuni pentru un eveniment ce ar urma să aibă loc la Chișinău.

“În legătură cu știrile mincinoase promovate de Jurnal și Unimedia, facem precizarea că, la Vatra, tinerii #TDM s-au distrat, nu s-a discutat despre funcții și alte falsuri promovate de presa de propagandă. Obsedații de funcții trebuie căutați la PAS și PPDA, cei pe care ȋi servesc acești propagandiști. Acest #fakenews vine după ce, zilele trecute, propagandiștii opoziției s-au făcut de râs cu alte falsuri promovate săptămâna anterioară, ȋn legătură cu starea de sănătate a liderului #PDM.”, se spune în mesajul purtătorului de cuvânt al PDM.

Amintim că astăzi la complexul cultural VATRA are loc un forum al Tinerilor Democrați din toată țara. La eveniment au venit peste 5000 de membri ai organizației de tineret a PDM, precum și liderii formațiunei, Vlad Plahotniuc și Prim-ministrul Pavel Filip. Liderii PDM au jucat tenis de masă și au făcut zeci de poze cu membrii organizației de tineret.

La evenimentul de la VATRA, Vlad Plahotniuc a venit cu o motocicletă.

Vlad Plahotniuc, PDM, Plahotniuc pe motocicleta, tinerii democrati, TD, PDM, Partidul Democrat

Vlad Plahotniuc, PDM, Plahotniuc pe motocicleta, tinerii democrati, TD, PDM, Partidul Democrat

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share