Politic

Reacția Președinției la campania lansată de PRO MOLDOVA: „O încercare disperată a grupurilor oligarhice din Parlament de a prelua din nou țară în captivitate”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astfel de campanii nu sunt altceva decât o încercare disperată a grupurilor oligarhice din Parlament de a prelua din nou țara în captivitate. Aceasta este reacția Președinției la campania națională de demitere a șefului statului lansată de Pro Moldova, transmite Telegraph.md, cu referire la TV8.md

„Președinția consideră că astfel de campanii nu sunt altceva decât o încercare disperată a grupurilor oligarhice din Parlament de a prelua din nou țară în captivitate. La fel ca în urmă cu un an, singura lor piedică în a face asta este președintele Igor Dodon, care însă nu doar că nu are de gând să cedeze acestor șantaje, dar este mai determinat ca oricând să acționeze pentru ca Republica Moldova să nu ajungă din nou în mâinile oligarhilor”, a declarat pentru tv8 Carmena Sterpu, șefa serviciului de presă al Președinției.

Precizăm că într-o conferință de presă formațiunea politică Pro-Moldova a anunțat despre lansarea unei campanii naționale scopul căreia va fi demiterea actualului șef al statului.

Citește și: Nicolae Pascaru: Campania împotriva lui Igor Dodon, lansată de Candu, este achitată din banii furați de la cetățeni

loading...

Comments are closed.