Recomandările poliției pentru mitingul de 21 mai. Ce trebuie să știe participanții

Duminică, 21 mai, începând cu ora 11.00, în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău va avea loc Adunarea „Moldova Europeană”, fapt pentru care Poliția anunță că va fi la datorie, pentru ”asigurarea ordinii şi liniștii publice, protejarea patrimoniului, apărarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor”.

Polițiștii îndeamnă cetățenii să nu lase automobilele fără supraveghere și obiectele de preț la vedere, să monitorizeze copiii în permanență pentru a evita orice risc și să aibă grijă de bunurile personale (bani, telefoane mobile, genți).

Totodată, oamenii legii solicită participanții la manifestație să nu poarte genți voluminoase sau rucsacuri, pentru a nu crea incomodități și să se asigure că nu dețin obiecte interzise.

”Menționăm că, în perimetrul străzilor G. Bănulescu-Bodoni şi strada A.Puşkin va fi sistată circulația rutieră începând de sâmbătă la ora 08:00 și până luni la ora 06:00, iar polițiștii de patrulare vor dirija fluxul participanţilor la trafic şi vor redirecţiona deplasarea transportului pentru a nu admite crearea ambuteiajelor şi periclitarea circulaţiei rutiere.

Atât pietonii, cât și conducătorii auto sunt îndemnați să manifeste înţelegere faţă de măsurile de siguranţă publică, inclusiv prin prisma unor restricții, și să respecte Legea pentru ca evenimentele să se desfăşoare în condiţii optime”, se arată în comunicatul Poliției.

Total
0
Shares
Total
0
Share