Economic

Reformă: FMI va ajuta Fiscul din RM să îmbunutățească procesul de administrare a contribuabililor mari

Pinterest LinkedIn Tumblr

O misiune de asistență tehnică a Fondului Monetar Internațional, în persoana doamnei Mary Aiston, se va afla la Serviciul Fiscal de Stat, în perioada 5-18 septembrie, în cadrul Proiectului de administrare a veniturilor.

Surse din cadrul Serviciului Fiscal au relatat pentru Infotag că sopul vizitei expertului britanic este îmbunătățirea procesului de administrare a persoanelor fizice-contribuabili mari.

Ea va discuta cu specialiştii SFS despre revizuirea procesului și criteriilor de selectare a persoanelor fizice-contribuabili mari, identificarea riscurilor specifice asociate acestor contribuabili, dezvoltarea direcțiilor strategice în partea ce ține de deservirea și conformarea contribuabililor.

Pe parcursul misiunii vor fi organizate ședințe cu subdiviziunile structurale ale SFS, precum și cu conducerea Ministerului Finanțelor.

Serviciul Fiscal de Stat beneficiază de asistența tehnică a FMI în cadrul Proiectului de administrare a veniturilor, finanțat de Regatul Țărilor de Jos, începând cu anul 2016 și care se va încheia în august 2019.

loading...

Write A Comment