Reghina, câine “polițist de frontieră”, a depistat droguri în geanta unui moldovean

Echipa Poliției de Frontieră, în componență fiind și patrupeda Reghina, a dat peste cap planul unui conațional care a tăinuit prezența unei cantități de substanță narcotică. Persoana a fost depistată acum o zi în punctul de trecere a frontierei Costești, la intrarea în țară.

În cadrul controlului de specialitate al unui microbuz de rută ocazională „Cehia-Moldova”, printre pasageri a fost legitimat locuitorul raionului Hâncești. Asupra genții personale, câinele de serviciu Reghina a semnalat că ar fi lucruri interzise. Ca urmare a extinderii controlului, polițiștii de frontieră în comun cu ofițerii FRONTEX au depistat, ascunse într-un pachețel, o substanță de culoare cafenie, cu miros specific asemănător hașișului şi o substanță de culoare albă, pretinse a fi din categoria psihotropă.

La audieri, conaționalul a declarat că substanța narcotică a fost cumpărată în Franța.

Cantitatea de substanță interzisă a fost ridicată și transmisă spre expertiză. În continuare cazul este cercetat de către polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Nord sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Total
0
Shares
Total
0
Share