Alte știri

Regina Elisabeta a II-a și-a anulat toate evenimentele. Ce s-a întâmplat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost nevoită să îşi anuleze toate evenimentele de amploare de la Palatul Buckingham şi Castelul Windsor pentru restul anului, din cauza epidemiei de coronavirus, a anunţat joi palatul.

”Au fost analizate o varietate de posibilităţi pentru a vedea dacă este posibil ca învestiturile să aibă loc în siguranţă, în conformitate cu recomandările”, a anunţat Palatul Buckingham pe site-ul propriu, referindu-se la ceremoniile în care o persoană primeşte o onoare din partea unui membru al familiei regale.

”Din păcate, din cauza numărului mare de invitaţi şi de beneficiari participanţi, nu a fost posibil să găsim o modalitate sigură prin care să organizăm în siguranţă aceste evenimente, în condiţiile actuale”, a explicat comunicatul.

A anulat inclusiv ceremonia tradițională care marca ziua sa de naștere

Regina în vârstă de 94 de ani intenţiona să se întoarcă în această lună la Castelul Windsor, din vestul Londrei, şi să folosească Palatul Buckingham doar pentru audienţele şi angajamentele de amploare mai mică, în conformitate cu recomandările.

Regina Elisabeta a II-a a fost nevoită să anuleze mai multe evenimente în acest an din cauza virusului, inclusiv ceremonia tradiţională din luna aprilie care marca ziua sa de naştere.

Sursa: News.ro

loading...

Comments are closed.