Politic

Renato Usatîi: Cei care au mers cu drapelul corupției de la Partidul Șor nu au ce căuta la mine

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, a negat afirmațiile conform cărora ar prelua membri din Partidul Șor, subliniind că acestea sunt doar zvonuri nefondate.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Într-o declarație recentă, făcută la Realitatea TV, Usatîi a spus că Partidul Nostru nu caută membri prin orice mijloace, adăugând că a refuzat chiar și doi consilieri raionali care au încercat să creeze o organizație raională pentru Partidul Nostru în raionul Soroca, dar care sunt sau fuseseră anterior membri ai Partidului Șor.

„Dacă am refuzat consilieri raionali pentru că Partidul Nostru, în acest moment, nu are niciun consilier în raionul Soroca, am spus clar că cei care au mers cu drapelul corupției de la Partidul Șor, altfel nu-i pot numi, nu au ce căuta la mine. Aceasta este asemenea afirmațiilor că Andrei Spînu a rămas gravid de la Mișa Ghimpu”, a spus liderul PN.

În opinia lui Renato Usatîi, creșterea popularității Partidului Șor este rezultatul incompetenței guvernării PAS, nu al ofertei lui Șor de bani sau pomene.

loading...

Comments are closed.