Revin ninsorile în Moldova: Vremea se răcește brusc, va ninge 7 zile la rând!

beneficii ale frigului, S-a aflat, Iată când anunță meteorologii că vor cădea primii fulgii în Moldova, iarna chisinau, prognoza meteo 

În următoarele zile se așteaptă o răcire bruscă a vremii. De asemenea, sunt așteptate ninsori în Moldova. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat (SHS), de cea mai multă ninsoare se vor bucura cei din regiunea de nord a țării, unde va ninge șapte zile consecutiv.

Temperaturile nocturne rămân negative pe parcursul următoarelor șapte zile, ajungând până la minus 6 grade. Pentru mâine, 13 decembrie, meteorologii de la Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță că pe parcursul zilei vor fi temperaturi minime de -5 grade Celsius și maxime de +5 grade Celsius.

Cele mai scăzute temperaturi se vor înregistra în zona nordului, termometrele vor indica -2…-5°C noaptea, ziua vor fi 0…+3 grade Celsius. În Chișinău, mâine se vor înregistra +1…+4°C. La noapte vom avea minime de -1…-4 grade Celsius. Conform meteorologilor, în centru vom avea minime de -4°C noaptea şi până la +4°C azi pe parcursul zilei. În sudul țării, mercurul din termometre va înregistra +2…+5°C. Iar la noapte meteorologii anunță 0…-3°C.

În zilele de weekend sunt prognozate ninsori slabe în toată țara.

iarna moldova, chisinau ninsoare, facebook, instagram

Total
0
Shares
Total
0
Share