Alte știri

Riscă până la 4 ani de închisoare pentru furt. Este vorba despre un tânăr din Băcioi

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un tânăr a fost reținut pentru comiterea unui furt din oficiu. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 27 de ani locuitor a comunei Băcioi, anterior judecat pentru infracțiuni analogice.

Polițiștii au fost alertați în dimineata zilei de 23 aprilie, de către un bărbat comunicând că din oficiul amplasat pe bd. Dacia, i-au fost sustrase bunuri materiale. La locul faptei imediat s-a deplasat grupa operativă, unde în urma cercetărilor s-a stabilit că individul a pătruns în oficiu ce aparține unui avocat prin deteriorarea geamului din termopan de unde a sustras un laptop și un printer. Prejudiciul fiind estimat de către partea vătămată la 9 000 lei.

În acest context fiind dispuse mai multe acțiuni de investigație și urmărire penală de către forțele de ordine. Totodată în urma cercetărilor în preajma oficiului a fost depistată o cameră de supraveghere care a surprins momestul în care individul se deplasează cu bunul sustras.

Urmare a acțiunilor întreprinse suspectul a fost localizat și reținut fiind escortat la inspectorat, iar în cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția. Bunurile sustrase au fost depistate la domiciliul tânărului fiind ridicate de către polițiști și urmează a fi returnate proprietarului.

În acest caz fiind inițiată o cauză penală pentru furt, infracțiune care conform legislației individul riscă amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

loading...

Comments are closed.