Alte știri

Robert Trump, fratele mai mic al președintelui american, a murit în spital

Pinterest LinkedIn Tumblr

Robert Trump, fratele mai mic al președintelui american, a murit în spital, informația fiind confirmată de Casa Albă, relatează BBC News și CNN. ” Nu a fost doar fratele meu, a fost cel mai bun prieten pe care l-am avut”, a spus Donald Trump, scrie Hotnews.ro

Urmăriți-ne și pe Telegram!

„Cu inima îndurerată vă spun că minunatul meu frate, Robert, a trecut la cele veșnice, în liniște, noaptea trecută. Nu a fost doar fratele meu, a fost cel mai bun prieten pe care l-am avut. Ne va lipsi mult, dar ne vom reîntâlni. Amintirea lui va continua să fie vie în inima mea, pentru totdeauna. Robert, te iubesc. Odihnește-te în pace”, a spus președintele, citat de CNN.

Donald Trump este așteptat să participe la funeraliile fratelui său mai mic. Totuși, încă nu au fost date detalii legate de înmormântare.

Potrivit unei surse citate de CNN, declarația privind anunțul morții a fost dictată chiar de către președinte.

„Unchiule Robert, te iubim. Vei fi mereu în rugăciunile și inimile noastre”, a scris și Ivanka Trump, pe twitter.

Președintele a sunat la spitalul din New York, în cursul serii de sâmbătă, în condițiile în care moartea acestuia părea iminentă. Potrivit unor surse, nu este clar dacă liderul de la Casa Albă a putut vorbi direct cu fratele său, înainte ca acesta să moară.

Mai mulți apropiați care au vorbit cu Donald Trump în cursul serii de sâmbătă au relatat că președintele era foarte trist la gândul pierderii fratelui său. Vineri seara, liderul de la Casa Albă a decis în ultima secundă să-l viziteze la spitalul din New York, înainte de a pleca în weekend.

Robert Trump avea 71 de ani și a fost internat vineri seara.

Președintele american Donald Trump a spus, după ce și-a vizitat fratele mai mic într-un spital din New York, că acesta trece printr-o perioadă grea .

Trump a fost văzut purtând mască vineri seara în momentul în care a intrat în Spitalul New York-Presbyterian, unde a stat 45 de minute, relatează BBC News.

Presa americană a relatat că Robert Trump, în vârstă de 71 de ani, este grav bolnav, însă încă nu este clar care este motivul internării sale. El se ocupa de administrarea imperiului imobiliar al președintelui american.

„Sper că va fi ok. Trece printr-o perioadă foarte grea”, le-a spus Trump reporterilor, în drum spre spital. După vizită, liderul de la Casa Albă, care are 74 de ani, a zburat la terenurile sale de golf de lângă Bedminster, New Jersey, unde își va petrece weekend-ul.

El le-a mai spus reporterilor că are un frate „minunat”. „Avem o lungă relație minunată. Încă din prima zi. Acum este în spital, dar sperăm că va fi bine, chiar dacă trece printr-o perioadă foarte grea”.

loading...

Comments are closed.