România și Moldova au semnat un Acord pentru promovarea sportului

Moldova și România au încheiat Acordul de colaborare și înfrățire între Instituția Publică Școala Sportivă Anenii Noi, Republica Moldova, și Asociația Fotbal „Club Universitatea Galați”, România.

Scopul încheierea acestui Acord de colaborare va duce la consolidarea și dezvoltarea legăturilor dintre cele două organizații și va crea o platformă solidă pentru dezvoltarea sportului în regiune.

Prin această colaborare, Instituția Publică Școala Sportivă Anenii Noi și Asociația Fotbal „Club Universitatea Galați” își propun să creeze un mediu propice pentru dezvoltarea și creșterea sportivilor, contribuind la promovarea valorilor sportive și la cultivarea spiritului competitiv. Împreună, cluburile vor lucra pentru a spori performanța echipelor în competițiile naționale și internaționale, prin împărtășirea metodelor de antrenament și pregătire, dezvoltarea de programe de instruire de înaltă performanță și facilitarea accesului la facilități sportive de top.

Acordul de înfrățire, semnat de către reprezentanții ambelor cluburi, va permite o cooperare mai strânsă în mai multe domenii, inclusiv schimbul de cunoștințe și experiență, colaborarea în proiecte de dezvoltare a tinerelor talente și organizarea de evenimente comune.

Datorită parteneriatului, cluburile sportive vor avea oportunitatea de a colabora și de a iniția proiecte comune care vor contribui la dezvoltarea sportului în comunitate și la promovarea unui stil de viață sănătos și activ printre tineri.

Reprezentanții celor două cluburi sunt încântați de această colaborare și sunt convinși că, prin eforturi comune și schimb de experiență, vor putea atinge rezultate remarcabile și vor aduce bucurie fanilor și comunității sportive în ansamblu.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share