Rușii au grijă și de sănătatea Maiei Sandu? Aceasta a primit un dispozitiv utilizat de Putin și Dodon

După ce rușii au avut grijă să-i ofere lui Igor Dodon un Recirculator-radiator de aer bactericid și ultraviolet care limitează răspândirea bacteriilor în încăperi, cei de al Uniunea Industrial-Financiară Ruse au avut grijă să-i ofere și președintelui Maia Sandu un așa cadou. Prețul aparatului este de 19 000 Ruble rusești, în contabilitatea Președinției fiind înregistrat cu valoarea de 4470 lei, se arată în raportul oficial.

Recirculatorul POZIS este un dispozitiv modern care protejează împotriva bacteriilor și microorganismelor patogene, susține producătorul pe pagina web oficială, iar un dispozitiv similar a fost instalat și în biroul lui Vladimir Putin.

POZIS neutralizează până la 99,9% din bacteriile patogene din aer, dezinfectează aerul într-un mod sigur în prezența oamenilor și a animalelor, este dotat cu o cameră de iradiere realizată din oțel inoxidabil lustruit, iar toate recirculatoarele sunt livrate complet cu filtre de aer.

Recirculatorul POZIS este conceput pentru dezinfecția aerului în prezența oamenilor din instituțiile medicale, clinicile veterinare, școlile, instituțiile preșcolare și alte locuri aglomerate.

Dispozitivul a fost livrat președintelui Maia Sandu în luna aprilie 2021.

FOTO/ Măsuri speciale anti-COVID-19 în cabinetul lui Igor Dodon de la  Președinție? Șeful statului utilizează un dispozitiv pentru dezinfecție  identic cu cel al lui Vladimir Putin – Ziarul de Gardă

Total
0
Shares
Total
0
Share