S-a “afumat” prea tare? Ex-consilierul lui Filat, Dumitru Alaiba, spune că postarea sa de ieri a inspirat un articol scris in 2016

dumitru alaiba, blocul acum, fractiunea pas, partidul paltforma da, destramarea blocului acum

Deputatul Dumitru Alaiba, ales din partea fostului bloc ACUM pe circumscripția 51, a postat pe pagina sa de Facebook un link la un blog ce a fost scris în anul 2016. Acesta spune că expertului care s-a dat cu părerea cu privire la corupție i-a plăcut atât de mult penultimul titlu de la blogul său încât a desfășurat ideea într-o analiză proprie.

Adevărul este că penultimul articol scris pe blogul alaiba.wordpress.com, întitulat “Cum câștigăm alegerile”, a fost publicat în data de 16 decembrie 2018, iar articolul de pe Radio Free Europe a apărut la data de 12 aprilie 2016.

După cum vedem, este o diferență de doi ani și jumătate, dacă  Alaiba nu dispune de o mașină a timpului sau dacă nu folosește susbstanțe psihotrope care l-ar face să creadă că poate călători în timp, atunci expertul în spțațiul ex-sovietic practic nu putea cum să se inspire de la titlul lui Alaiba.

Amintim că și ieri, Alaiba s-a evidențiat dintr-un punct de vedere contradictoriu spunând că nu merită condițiile în care lucrează deputații, spunând în cadrul unui video că acestea sunt luxoase, când de fapt biroul filmat nu era dotat cu nimic ieșit din comun, având un frigider și un safeu mic și aer condiționat, fapt cu care nu miri pe nimeni în anul 2019.

Linkurile necesare pentru a vă convingem de veridicitatea celor expuse în articol le puteți accesa AICI, AICI și AICI. Pentru orice eventualitate vă prezentăm și screenshoturile, în caz că cineva șterge un material sau altul.

Total
0
Shares
Total
0
Share