S-a deschis „Iarmarocul IMM-urilor”, platformă online în care antreprenorii locali își pot vinde produsele și serviciile

Antreprenorii locali își pot vinde produsele și serviciile pe o nouă piață online – „Iarmarocul IMM-urilor”.  Platforma a fost deschisă la inițiativa Ministerul Economiei și Infrastructurii de Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii.

„Iarmarocului IMM-urilor” este un grup creat pe Facebook pentru a susține mediul de afaceri în vânzarea produselor și serviciilor în actualele condiții restrictive pentru circulație și activitate antreprenorială.

„Prin această piață virtuală, ne-am propus să oferim o soluție pentru producătorii și consumatorii, care pe durata Situației de Urgență trebuie să stea acasă. Comerțul online este o soluție nu doar imediată, dar și pe termen lung, deoarece pentru antreprenori este un instrument pentru a-și reduce costurile logistice și a accesa un public mult mai mare”, susține Ministrul Sergiu Răilean.

La grupul „Iarmarocul IMM-urilor” pot adera toți doritorii, care vor să vândă sau să cumpere  produse sau servicii livrate de către antreprenorii autohtoni. Companiile interesate să se înscrie în grupul „Iarmarocul IMM-urilor” trebuie să completeze un profil de tip expres care va conține: o scurtă descriere a afacerii, prețul produselor sau serviciilor, posibilitatea livrării sau plasarea comenzii on-line, date de contact, un link la pagina oficială a antreprenorului și o fotografie relevantă.

În doar câteva zile de la deschidere, în grupul „Iarmarocul IMM-urilor” s-au înscris peste 2000 de antreprenori din toată țara.

Citește și: Ministrul Finanțelor vine cu detalii privind ajutoarele sociale și susținerea mediului de afaceri în perioada stării de urgență

Total
0
Shares
Total
0
Share