Social

Șase bărbați din Briceni sunt invinuiți de viol în grup. Victima este o fată de 14 ani alungată de soț

Pinterest LinkedIn Tumblr

Detalii noi au fost descoperite în cazul fetei de 14 ani violate la Briceni, unde sunt învinuite 6 persoane.

Incidentul a avut loc în luna august anul curent. După spusele procurorului raionului Ungheni, Eduard Florea, în dosarul dat a fost reținut un bărbat de 39 de ani. Tânărul în vârstă de 21 de ani a fost lăsat la libertate având probleme psihologice. Bănuiții dar și victima vor fi supuși unei expertize prihologice.

După spusele angajaților Procuraturii, minora nu este consecventă în declarații, de fiecare dată spunând lucruri diferite despre cele întâmplate. În același timp, bănuiții spun că fata le-a spus că-i măritată și că soțul nu o primește acasă. Aceștia spun că minora singură a insistat să rămână în compania lor și cu nu era contra contactului sexual. Bănuiții spun că nimeni nu a impus-o pe fată la act sexual și totul a fost benevol.

Expertiza a spus că urme de violență nu au fost identificate pe corpul fetei. După spusele medicilor, minora și-a pierdut virginitatea cu mult timp înainte de acest incident. Dacă vina bănuiților va fi demonstrată, aceștia riscă închisoare de pînă la 12 ani.

Reamintim că la data de 18 augustu 2017, Inspectoratul de Poliție Briceni a postat pe pagina sa de Facebook un anunț în care era dată în căutare o fată de 14 ani. La data de 21 august, aceasta a fost găsită în satul Pitușca raionul Călărași. Mama fetei a scris o plângere la Procuratura spunând că fiica sa a fost răpită și violată.

loading...

Comments are closed.