Social

Scandal amoros în biserică: Un preot de 29 de ani a fost prins de soție cu amanta!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fă ce zice popa, nu ce face popa – spune o vorbă din popor și se adeverește în cazul unui preot care a fost prins de soție cu amanta. Este vorba despre preotul Flavian Duduman, în vârstă de 29 de ani, paroh la Cilibiu, Iași. El ar fi fost prins de soție cu amanta, un cadru didactic, unde acesta este profesor de religie, scrie presa română. 

Din spusele preotesei, nu este prima dată când este înselată. Acesta și-ar fi adus amanta în apartamentul pe care îl deține și în casa parohială. Mai mult, femeia a chemat pompierii să spargă ușa apartamentului în care se aflau cei doi.
 
Cazul a ajuns și atenția reprezentanților Mitropoliei, după ce soția a depus plângere. Totodată s-a aflat că preotul a divorțat, actele fiind semnate la notar luna aceasta. El este cercetat canonic de Corpul de inspecţie bisericească. ”Este făcută o sesizare din partea soției, iar el este în curs de cercetare deocamdată. Astăzi va fi audiat. Momentan este prematur să ne gândim să tragem o concluzie. Cercetările vor continua, iar în funcție de dovezi, de probe se face o judecată, este o întreagă procedură, apoi se va lua o decizie”, a declarat părintele Constantin Sturzu, purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei.
 
Preotul a fost demis din funcția pe care o ocupa la Sectorul învățământ al Arhiepiscopiei Iașilor. Dacă se adeverește că acuzațiile aduse de soție sunt adevărate, acesta riscă să fie caterisit.
ateism, Scandal amoros în biserică, Preot a fost prins de soție, cu amanta, infidelitate, religie crestini moldova, ateism 
loading...

Comments are closed.