Alte știri

Scena de sex dintre Regina Elisabeta şi Prinţul Philip din „The Crown“, scoasă la montaj. Care e motivul?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Scena de dragoste dintre Regina Elisabeta şi Prinţul Phillip a fost tăiată la montaj în primul sezon al serialului „The Crown“. O actriţă din distribuţia seriei Netflix a dezvăluit şi care e motivul, scrie Adevărul.RO

Vannesa Kirby, care o joacă pe Prinţesa Margaret în primele două sezoane ale serialului „The Crown“, a dezvăluit că o scenă de dragoste, avându-i drept protagonişti pe Regina Elisabeta (Claire Foy) şi Prinţul Phillip (Matt Smith), a fost tăiată la montaj în primul sezon, scrie Metro.

Actriţa a mărturisit că scena a picat pentru că scenariştii au simţit că telespectatorii „nu-şi doresc să o vadă pe Regină făcând sex“.

„A fost o scenă de dragoste între Elisabeta şi Philip în primul sezon. Cred că erau în Africa de Sud, filmau momentul respectiv, iar scenariştii şi-au dat seama: «Nu credem că îşi doreşte cineva să o vadă pe Regină făcând sex»“, a povestit Vannesa Kirby.

De asemenea, Vanessa a dezvăluit că o scenă la fel de explicită dintre personajul ei, Prinţesa Margaret, şi Anthony Armstrong-Jones, a fost filmată, dar niciodată difuzată: „E vorba de o scenă de sex din episodul şapte al sezonului doi“.
Regina Elisabeta a II-a urmăreşte serialul Netflix „The Crown“, care spune povestea familiei regale britanice. Ba chiar a avut numai cuvinte de laudă cu privire la primul sezon al seriei, potrivit unor surse regale. Lucrurile s-au schimbat odată cu al doilea sezon, când suverana Marii Britanii s-a declarat „supărată“ şi „enervată“ de faptul că prinţul consort Philip a fost portretizat drept un tată crud şi insensibil, scrie The Sun.

Cel de-al treilea sezon „The Crown“ va avea premiera pe 17 noiembrie 2019, pe Netflix, însă cu o distribuţie complet schimbată. Astfel, Regina Elisabeta va fi interpretată de actriţa Olivia Colman, în timp ce rolul Ducelui de Edinburgh îi revine Tobias Menzies. Din distribuţia sezonului 3 „The Crown“ vor mai face parte Helena Bonham Carter, în rolul prinţesei Margaret, Josh O’Connor, în rolul prinţului Charles, Erin Doherty, în rolul prinţesei Anne, Ben Daniels, în rolul lord Snowdon, Jason Watkins, în rolul prim-ministrului Harold Wilson, şi Charles Dance, în rolul lord Mountbatten.

Seria originală Netflix „The Crown“ („Coroana“) se concentrează pe Regina Elisabeta a II-a ca proaspăt căsătorită, în vârstă de 25 de ani, care se confruntă cu perspectiva descurajantă de a conduce cea mai faimoasă monarhie din lume, în timp ce încearcă să stabilească o relaţie cu prim-ministrul legendar, Sir Winston Churchill (John Lithgow).

În primele două sezoane ale serialului „The Crown“ rolul Reginei Elizabeth a II-a a fost interpretat de actriţa Claire Foy, prinţul Philip a fost interpretat de Matt Smith, regina-mamă Elisabeta de Victoria Hamilton, iar Anthony Eden de Jeremy Northam.

loading...

Comments are closed.