Politic

Schimbări la Piața Centrală? Silvia Radu, un ultim avertisment pentru Veaceslav Balan

Pinterest LinkedIn Tumblr

Şeful Pieţei Centrale din Chişinău, Veaceslav Balan, ar putea demisiona, dacă, pe viitor, nu va dispune măsurile cuvenite dezsăpeziri teritoriului, a avertizat azi primarul general interimar Silvia Radu în cadrul şedinţei cu serviciile Primăriei.

„Vreau să-l avertizez pe domnul director de la Piața Centrală că, data viitoare, ar putea să-și prezinte demisia, dacă se mai întâmplă astfel de situații și nu va interveni la deszăpezire. Este un avertisment dur”, a subliniat Radu.

Deschide scrie că totodată primarul general interimar a cerut să-i fie prezentată lista agenților economici care nu au curățat zăpada în preajma oficiilor unde îşi desfăşoară activitatea.

„Vreau să-mi prezentați lista agenților economici care nu au răspuns la apelul nostru și să vedem care sunt acțiunile noastre în următoarele situații similare”, a adăugat edilul.

În cadrul aceleași ședințe, Radu a ținut să mulțumească tuturor direcțiilor și angajaților acestora pentru modul în care au acționat în timpul deszăpezirii Capitalei.

loading...

Comments are closed.