Politic

Se anunță o noapte lungă pentru Renato Usatîi. Astăzi la ora 19:30 vom afla cu toții cum și de ce a comandat omorul din 2012!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Se pare că primarul fugar, Renato Usatîi, ce a ales să dispară în ultima vreme din spațiul mediatic al Republicii Moldova, va fi nevoit să facă în această noapte un nou live pe facebook. Și asta după ce un nou proiect de investigații, Zeppelin Investigations, promite să dezvăluie în premieră absolută întregul scenariu al infracţiunilor care au zguduit în 2012 Chişinăul, Bucureştiul, Londra şi Moscova.

Lansarea filmului, „Asasin în Lege”, este anunțată pentru ora 19:30, pe site-ul zeppelin.md, dar și pe pagina de facebook Zeppelin Investigations.

În teaser-urile distribuite pe reţelele de socializare, ținta lui Renato Usatîi, Gherman Gorbunţov, susţine că „Personal m-a comandat domnul Usatîi, desigur”.

Despre lansarea filmului „Asasin în Lege. *ERATA”, a anunțat și portalul de știri, independent.md, portal care a fost cumpărat de către Renato Usatîi de la activistul Platformei DA, Alex Cozer. Redactorii de la independent.md sugerează să tragem atenție sporită la denumirea filmului. Filmul care va fi lansat azi la ora 19:30, ar fi o continuare a unei alte investigații, cu acelaşi nume „Asasin în lege” din noiembrie 2014.

În unul din teaser-urile publicate pe zeppelin.md, apare și hoțul în lege Ion Druță, alias Vanea Pisateli. În această secvență video, Pisateli povestește despre relația sa cu Renato Usatîi și promisiunile făcute de politician pentru el, precum și alți lideri ai lumei interlope.

„Asasin în Lege. *ERATA”, azi la ora 19:30!

loading...

Write A Comment