Actualitate

Se muncește din greu. Ceban, despre lucrările de asfaltare întreprinse de Exdrupo

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pe parcursul zilei de ieri, muncitorii de la Î.M. Regia „Exdrupo” execută lucrări de întreţinere şi salubrizare a infrastructurii rutiere în toate sectoarele capitalei.

Potrivit primarului general Ion Ceban, în comuna Țînțăreni, str. Morii, precum și pe străzile capitalei, V. Belinski și Ismail 27, în parcare, se amenajează pietriș. Tot în parcarea de la str. Ismail 27 se amenajează nisipul și se montează bordurile.

“Lucrări de demontare și montare a bordurilor se efectuează și pe G. Latină, P. Zadnipru 14/4 (acces către instituție de invățământ) și bd. Cuza Vodă 19/1 (tot aici se așterne stratul de egalizare cu asfalt tip BAD 22,4). La Dacia 59 se așterne stratul de egalizare. La str. I. Creangă se face racordarea cu străzile adiacente V. Belinski și Coca, prin egalizarea cu binder.

Pe porțiuni ale străzilor V. Belinski, Alba Iulia, Praga 82, Varșovia 2, și Lvov, are loc frezarea părții carosabile”, a declarat acesta.

La stația terminus de pe str. Grenoble 259 se fac lucrări de decapare și transportare a asfaltului uzat.

Pe strada Zelinski s-au montat garnituri împotriva zgomotului la capacele din fontă.

Edilul a mai adăugat că canalizarea pluvială se curăță pe străzile Albișoara, Petricani, Dimo, șos.Muncești,-Băcioii Noi, iar pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt se fac lucrări de reparație a acesteia. Tot aici s-au ridicat la cotă receptoarele.

“În zona instituțiilor de învățământ din sectoarele Centru, Botanica și Rîșcani continuă aplicarea marcajului rutier la trecerile pietonale. Alte lucrări efectuate pe parcursul zilei de astăzi țin de salubrizarea străzilor Albișoara, Petricani, Dimo, Cărbunarilor, Ismail, Tăbăcăria Veche, V. Belinski, P. Zadnipru 14/4”, a conchis Ceban.

loading...

Comments are closed.