Alte știri

Ședința Legislativului a eșuat din nou din lipsă de cvorum

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ședința Parlamentului planificată pentru ziua de astăzi a fost din nou amânată din lipsă de cvorum, în sala plenului fiind prezenți doar deputații din fracțiunile PSRM și PDM, comunică Moldpres, citat de Telegraph.md

Președintele Legislativului, Zinaida Greceanîi, a menționat că deputații urmează să se întâlnească într-o altă ședință plenară săptămâna viitoare.

„Constat lipsa cvorumului și ședința se declara închisă. Ne întrunim săptămâna viitoare”, a precizat Greceanîi.

În dimineața curentă, fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate și fracțiunea Platformei DA au anunțat că nu vor participa la ședința de azi a Parlamentului și au cerut Guvernului să transmită proiectele de lege pe care vrea să-și asume responsabilitatea prin procedură obișnuită.

În săptămâna curentă, ambele ședințe planificate ale Parlamentului au eșuat din lipsă de cvorum, după ce opoziția a boicotat-o, declarându-se împotriva procedurii de asumare a răspunderii Guvernului în privința a patru proiecte de lege, inclusiv rectificarea bugetului pentru anul 2020.

Citește și: Igor Dodon: Oamenii trebuie să știe că majorarea salariilor la medici, acordarea a câte 700 de lei la pensionari sunt blocate de coaliția Sandu-Candu-Plaha-Șor

loading...

Comments are closed.