Alte știri

Șeful IGP: „Voi anihila paradisul vitezomanilor din Republica Moldova”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Șeful Inspectoratului General al Poliției, Sergiu Paiu afirmă că dânsul primește tot mai multe plângeri că odată cu lăsarea serii, bulevardele din Chișinău devin piste de întreceri ilegale pentru vitezomani Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

„Supărător este faptul că gălăgia provocată de motoarele mașinilor lor nu vă lasă să dormiți, iar cel mai grav este că ceilalți participanți la trafic sunt puși în pericol de către astfel de întreceri. Teribilismul, combinat cu o mașină puternică, duce de multe ori la tragedii.

Acești “superșoferi” care de fapt sunt un pericol iminent pentru viață , se dau mari. Ei consideră că astfel cresc în fața ochilor celorlați. Se cred grozavi, dar din păcate, se ajunge la accidente fatale.” a scris Paiu într-o postare pe Facebook.

Șeful IGP afirmă că cercetările poliției au scos la iveală faptul că la astfel de curse neautorizate participă tineri între 18 și 30 de ani. Ei se organizează pe rețelele de socializare și stabilesc punctele de întâlnire. Din acest motiv , oamenii legii, nu știu unde exact ei vor apărea. Aceștia vor neapărat să ajungă primii pentru bani. Acolo se fac foarte multe pariuri. Se filmează și postează pe rețelele de socializare pentru a impresiona.

„Vreau să fiu foarte clar, aceste curse sunt considerate infracțiuni, iar cei care le organizează se pot alege cu 2 ani de pușcarie. Pentru a contracara fenomenul , vom aplica mai multe tactici, dar nu le voi divulga pe toate acum, va fi o surpriză pentru ei.

Însă vă asigur, voi anihila paradisul vitezomanilor din Republica Moldova.” declară Paiu.

Citește și: Primul centru de rezonanță magnetică care funcționează non-stop s-a deschis la Institutul de Neurologie. Cum puteți beneficia de investigație

loading...

Comments are closed.