Șeful Poliției de Frontieră a efectuat o vizită de inspectare la punctul de trecere a frontierei Otaci

Ieri, 24 martie, Șeful Poliției de Frontieră, Corneliu Groza a desfășurat o vizită la frontiera de nord a țării, transmite Telegraph.md

Deplasarea în teritoriu a avut loc în contextul inspectării activității punctului de trecere Otaci, care a rămas funcțional la frontiera cu Ucraina și prin care se permite intrarea în țară a conaționalilor, inclusiv a celor ce revin acasă tranzit din Federația Rusă, dar și a transportatorilor de mărfuri.

Angajații PTF Otaci au precizat că îndeplinesc întocmai măsurile dispuse pe linia prevenirii riscului de răspândire a COVID-19, poartă măști, mănuși, iar polițiștii de frontieră care formează filtrele de control sunt îmbrăcați în costume de protecție individuală.

Corneliu Groza a reiterat importanța și necesitatea desfășurării acțiunilor la frontieră, respectând recomandările reprezentanților din cadrul instituțiilor medicale: „Respectați recomandările medicilor, aveți grijă când comunicați cu călătorii, păstrați distanța de convorbire, mențineți curățenia la locul de muncă și dezinfectați echipamentul cu care lucrați. Vorbim de sănătatea voastră și a celor apropiați vouă, vă îndemn să prezentați seriozitate în raport cu pericolul de infectare Covid-19.”

În contextul vizitei, șeful Poliției de Frontieră s-a aflat în inspecție și la punctul de trecere Unguri, care și-a sistat activitatea din 17 martie curent. Aici s-a evaluat starea lucrurilor și capacitatea efectivului antrenat la paza punctului de trecere.

Citește și: Troleibuzele din Chișinău vor circula fără taxatori

Total
0
Shares
Total
0
Share