Social

Șeful Poliției Naționale a felicitat angajații Serviciului Protecției Civile și Situaţiilor Excepţionale cu ocazia zilei profesionale

Pinterest LinkedIn Tumblr

Cinci aprilie este ziua profesională a Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Internaționale, cu această ocazie, șeful Inspectoratului General al Poliției, Alexandru Pînzari a adresat felicitări colegilor săi.

Șeful Poliției Naționale evidențiază calitățile extraordinare de care are nevoie un angajat al DSE în fiecare zi. „Tradițional, la 5 aprilie, le spunem La Mulți Ani eroilor noștri discreți din viața de zi cu zi. Astăzi, mai mult ca oricând, vă întind o colegială strângere de mână însoțită de sincere felicitări tuturor angajaţilor din cadrul Serviciului Protecției Civile și Situaţiilor Excepţionale. 

Vă admir pentru curajul, devotamentul și grija față de oameni. Să aveți liniște în familii, misiuni de salvare încununate doar de succes, putere de muncă în împlinirea nobilei si generoasei voastre meniri.
Vă mulțumim că salvați vieți!” se spune în mesajul lui Alexandru Pînzari.

La 1 septembrie 1993 Statul Major al Apărării Civile a fost reorganizat în Departamentul Protecţie Civilă şi Situaţii Excepţionale. Protecţia civilă a Republicii Moldova reprezintă un sistem de masuri şi acţiuni, întreprinse pe scara întregului stat pe timp de pace şi de război, în vederea asigurării protecţiei populaţiei, proprietăţii în condiţiile calamităţilor naturale şi ecologice, avariilor şi catastrofelor, epizootiilor, incendiilor.

loading...

Comments are closed.