Economic

Sergiu Gaibu este noul Președinte al Consiliului de Administrare al „Expert-Grup”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sergiu Gaibu este noul Președinte al Consiliului de Administrare al Centrului Analitic Independent „Expert-Grup”, informează ONG-ul.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

”Sergiu Gaibu, fost Ministru al Economiei al Republicii Moldova, are o experiență de peste 20 ani în domeniul economic. De-a lungul carierei sale a oferit consultanță pentru fortificarea capacităților Agenției pentru Organizația de Atragerea Investițiilor și Promovarea Exporturilor din Moldova. În perioada 2009-2014, a fost membru al comitetului executiv al Băncii Comerciale Române la Chișinău, iar în perioada 2008-2016 – expert asociat în cadrul IDIS Viitorul. Ulterior, în 2016-2021 acesta a deținut funcția de director de program în cadrul Expert-Grup, având și diverse colaborări cu GIZ, USAID, BC Mobiasbanca, Moldova Agroindbank.

Sergiu Gaibu și-a obținut licența în Relații Economice Internaționale la Academia de Studii Economice din Moldova, ulterior, pe parcursul carierei a participat în cadrul mai multor cursuri și conferințe internaționale, ce au avut loc în: Slovenia, Africa de Sud, Elveția, Statele Unite ale Americii, Olanda, Austria etc.

Suntem siguri că grație expertizei valoroase, pe care o deține Sergiu Gaibu, vom reuși să asigurăm continuitatea misiunii, obiectivelor și planificarea strategică a organizației noastre”, scrie în comunicatul ”Expert-Grup”.

loading...

Comments are closed.