Politic

Sergiu Mocanu: Maia Sandu şi Andrei Năstase au pierdut definitiv lupta cu Vlad Plahotniuc

Pinterest LinkedIn Tumblr

Au trecut 3 ani de zile și acum se vede catastrofa totală a opoziției. Când noi în stradă strigam jos mafia în 2015, Maia Sandu era alături de mafie în Guvern, alături de Pavel Filip și alți oameni de-a lui Plahotniuc. Erau bine mersi în guvern! Declarația a fost făcută de liderul Mișcării Antimafie, Sergiu Mocanu, în emisiunea sa.

„Eu am să revin la coloana a 5-a și la tot ce se întâmplă la ăștia, au eșuat total! Dacă cineva dintre dvs mai puneți la îndoială că așa-zisa opoziție căzută din carul lui Filat nu-i decimată, asta-i o nouă rătăcire a dvs, e o nouă fantezie, o nouă iluzie a că mai există vreo opoziție care ar reuși, și iluziile dvs sunt alimentate cu mituri inventate de ei (Năstase și Maia Sandu). Poporul RM este poporul deșteptat este mitul care-i bombonică dulce pentru diabet zaharat”, a declarat Mocanu.

Liderul Antimafie s-a revoltat atunci când Andrei Năstase și Maia Sandu s-au opus ca el să vorbească la proteste în fața mulțimii, în schimb cei din Platforma DA ulterior au protestat împreună cu Usatîi și Dodon.

Sergiu Mocanu l-a numit pe Andrei Năstase „prostul satului” referindu-se la faptul că Platforma DA a cerut din stradă alegerea directă a președintelui Republicii Moldova, astfel inconștient l-au adus pe Dodon în fruntea statului, iar acum va trebui să răbdăm 4 ani un președinte anti-european.

Emisiunea integrală poate fi urmărită online pe YouTube.

 

loading...

Write A Comment