Serviciul Fiscal de Stat vine în întâmpinarea mediului de afaceri

Serviciului Fiscal de Stat promovează activ nivelul ridicat de conformare voluntară al contribuabililor. Acest fapt este asigurat de dezvoltarea instrumentelor de administrare fiscală, stabilirea unei comunicări eficiente cu contribuabilul, astfel ca riscurile și lacunele să fie sesizate prompt de ambele părți și înlăturate în cel mai eficient mod, transmite Telegraph.md

Astfel, astăzi, 11 decembrie 2020, Serviciul Fiscal de Stat a organizat și desfășurat o ședință on-line cu agenții economici contribuabili mari. La reuniune au participat 17 agenți economici, iar în cadrul acesteia au fost discutate aspecte privind deservirea/administrarea contribuabililor mari, programul de conformare aferent acestorea – obiective și tratamente de conformare, modalitatea de administrare a contribuabililor mari prin prisma riscurilor de neconformare, dar și impactul acestora.

Totodată, astăzi au fost puse în discuție principalele instrumente de administrare fiscală aplicate de Serviciul Fiscal de Stat și interacțiunea contribuabililor cu Serviciul Fiscal de Stat etc.

În cadrul on-line-ului reprezentanții mediului de afaceri au prezentat comentarii și propuneri menite să îmbunătățească procesul de executare a obligațiilor fiscale.

Comisia Unificată de Control s-a întrunit în ședință extraordinară. Ce decizii au fost adoptate

Total
0
Shares
Total
0
Share