Alte știri

Sfatul nutriționistului. Iată ce nu este bine să mâncăm prima dată când ne așezăm la masa de Revelion

Pinterest LinkedIn Tumblr

Nutriționista Simona Carniciu a explicat, la emisiunea Sfat de sănătate, de la Antena 3, ce alimente ne fac mai mult rău, la masa de Revelion, și a venit cu recomandări de rețete gustoase și sănătoase pe care le putem prepara rapid pentru masa festivă.

”Să încercăm, pe cât posibil, să nu combinăm proteinele între ele. Carne cu ouă și lactate. Pentru că, din punct de vedere nutrițional, faptul că sunt proteine diferite interferă în digestie. Și o să ne petrecem Revelionul, dacă nu la spital, la bal, pe scaun”, a spus Simona Carniciu, la Antena 3.

”În momentul în care noi mâncăm ceva greu digerabil, tot organismul se focusează asupra sistemului digestiv”, a mai spus nutriționistul Simona Carniciu.
”Oul este cel mai complet aliment și, dacă îl facem să fie gustos și nu aducem foarte multe alte ingrediente care să îi sporească caloriile, cum ar fi maioneza, nu face decât să transforme un ou banal în ceva gustos. Cel mai bun ou care poate să existe este oul fiert tare. E cea mai bună variantă a oului”, a mai spus Simona Carniciu.
loading...

Comments are closed.