Alte știri

Sheriff Tiraspol a remizat, scor 1-1, în partida de pe teren propriu cu Lokomotiv Moscova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sheriff Tiraspol a obţinut al treilea egal consecutiv în grupele Ligii Europei. „Viespile” au remizat, scor 1-1, în partida de pe teren propriu cu Lokomotiv Moscova.

Ruşii au marcat primii, în minutul 17, prin Anton Miranciuk, însă replica campioanei moldave nu s-a lăsat mult așteptată.

Belgianul Ziguy Badibanga a restabilit egalitatea în minutul 31. Golul a fost unul perfect valabil, mingea trecând cu toată circumferința de linia porții, lucru ce a fost demonstrat cu ajutorul tehnologiei video.

Sheriff-ul a dominat mare parte a reprizei secunde şi a ratat câteva ocazii bune de a marca și a desprinde în câștigătoare. Portarul moscoviţilor, brazilianul naturalizat Guilherme, a avut două intervenţii salutare la aceeași fază în minutul 87 și a salvat un punct pentru oaspeți.

Tot cu 1-1 s-a terminat un celălalt meci al grupei F, între Zlin şi FC Copenhaga. Partida a fost întreruptă pentru circa 20 de minute din cauza ceţii.

După 3 etape lider în clasamentul grupei continuă să se mențină Lokomotiv, cu 5 puncte la activ. FC Copenhaga şi Sheriff au acumulat câte 3 şi împart locurile 2 și 3. Zlin este ultima clasată cu doar două puncte.

Peste două săptămâni, pe 2 noiembrie, se vor disputa partidele etapei a 4-a, în cadrul căreia tiraspolenii vor întoarce vizita feroviarilor moscoviți.

loading...

Comments are closed.