Lifestyle

SHOK // Doi transsexuali moldoveni și-au schimbat de nerecunoscut exteriorul. La ce operație au fost supuși

Pinterest LinkedIn Tumblr

Chirurgul plastician Olesea Sobcenco, medicul moldovean cu o experiență de peste 10 ani, timp în care efectuat sute de intervenții estetice, mai nou, a realizat două intervenții mai deosebite și în același timp complicate, operații de mărire a sânilor pentru transsexuali.

„Am avut două operații de mărire a sânilor pentru transsexuali. Fac din start o precizare – este vorba despre oameni adulți, care au luat conștient această decizie. Ei au fost susținuți și încurajați de cei apropiați”, a scris doctorul în descrierea pozelor picante pe care le-a plasat pe pagina sa.

Până la intervenție, potrivit medicului plastician, a făcut analizele necesare și s-a convins că intervenția nu prezintă vreun risc pentru sănătatea pacienților.

„Mai departe, am făcut tot ce știu mai bine ca să obțin efectul estetic pe care și-l doreau pacienții”, a mai adăugat chirurgul.

Potrivit ei, intervenția a fost una mai dificilă, deoarece corpul bărbaților este diferit de cel al femeilor. La ei practic lipsește glanda mamară, care camuflează implantul. În plus, ei au mușchi pectorali mai dezvoltați – mai masivi și proeminenți. Respectiv, și tendoanele și țesuturile sunt mai dense.

Mai mult, ambii pacienții și-au dorit sâni mari.

„Acest lucru a fost o provocare pentru mine pentru că ambii aveau sâni de mărimea ZERO”, a mai remarcat doctorul.

În pofida acestor provocări, Olesea Sobcenco a reușit să plaseze implanturile ideal iar pacienții au rămas foarte mulțumiți de rezultat.

Potrivit statisticii globale, mărirea sânilor ajută semnificativ la îmbunătățirea calității vieții.

loading...

Comments are closed.