Social

Și-a înscenat spectaculos sinuciderea! Până în final, totul s-a dovedit o farsă

Pinterest LinkedIn Tumblr

După o ceartă cu amica sa, un tânăr din nordul țării a decis să-și însceneze moartea, realizând o farsă spectaculoasă care a derutat chiar și organele polițienești, transmite Telegraph.md

Așadar, la sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii din Edineț au fost sesizați de către o locuitoare a orășelului Cupcini despre dispariția fiului ei, care nu a mai revenit acasă din seara zilei de 8 aprilie curent. La scurt timp, poliția a anunțat că tânărul ar fi fost depistat într-o cisternă cu melasă, fiind decedat.

După efectuarea unor cercetări, polițiștii au descoperit că tânărul s-a certat cu amica sa, domiciliată într-o altă localitate, deoarece aceasta nu mai dorea să continue relația de prietenie. Astfel, pentru o șantaja, el s-a urcat pe o cisternă cu melasă de pe teritoriul fabricii de zahăr din Cupcini, fapta sa fiind probată cu două înregistrări video de pe rețeaua de socializare Instagram, dar și de alte înregistrări video.

Verificând și camerele de supraveghere din apropierea întreprinderii de producere a zahărului, polițiștii au determinat că tânărul s-a urcat pe unul din rezervoare în care se afla melasă, și posibil s-a aruncat în rezervor. Totuși, fiind pompată toată melasa, cadavrul nu a fost depistat.

La 11 aprilie 2020, prin intermediul unui prieten, tânărul a trimis un bilețel mamei sale, care a fost lipit pe ușa de la intrarea în casă, prin care a anunțat-o că ”el este bine şi să nu-şi facă griji”.

După ce poliția a verificat domiciliul amicului, oamenii legii au stabilit că ”sinucigașul” s-a aflat în locuința acestuia în perioada în care a fost căutat de către rude și oamenii legii.

Citește și: SUICID în capitală: Un bărbat s-a aruncat în gol de la etajul 10 al unui bloc

loading...

Comments are closed.