Politic

Silvia Radu: Este nevoie urgentă de schimbări radicale în domeniul sănătății! Spitalele municipale nu se ridică la standardele dorite

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu a lansat pe pagina sa de facebook un sondaj pentru a afla opinia oamenilor cu privire la starea de lucruri din spitalele municipale. Rezultatele sondajului arată că este nevoie urgentă de schimbări radicale în domeniul sănătății.

Silvia Radu spune că avem nevoie de o abordare nouă, avem nevoie de o echipă managerială care să lucreze în favoarea pacienților și a medicilor și să cheltuie banul public eficient și nu în interesul unui clan instalat la putere în domeniul sănătății municipale.

„Spitalele municipale nu se ridică la standardele dorite. Sunt multe lucruri care trebuie îndreptate. Vom începe, vă asigur, procesul de reformă. Chiar dacă unii șefi se opun acesteia. Sper că Consiliul Municipal Chișinău să voteze prima reformă în domeniu, și anume, reorganizarea direcției Sănătate”, a scris azi pe facebook primarul Chișinăului.

Telegraph.md amintește că Silvia Radu a venit ieri cu un ultimatum în fața șefului Direcției Sănătate din cadrul Primăriei Chișinău, Mihai Moldovanu. Ea a declarat că liberalul ar trebui să dea dovadă de onoare și bărbăție și să-și prezinte demisia. El spune că nu-și va da demisia pentru că în opinia sa nu a greșit cu nimic.

loading...

Comments are closed.