Politic

Silvia Radu își sărbătorește azi ziua de naștere! Ce vârstă împlinește primarul general interimar?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Silvia Radu își sărbărește astăzi cea de 46-a aniversare. Ea s-a născut pe 27 februarie 1972, în orașul Hîncești.

Silvia Radu își sărbătorește ziua de naștere la deszăpezit orașul Chișinău. Potrivit unor imagini postate de deschide.md, primarul general interimar a mers să vadă cum își fac treaba angajații responsabili de curățirea drumurilor.

De ziua sa, aceasta a venit la muncă și a convocat şedința comisiei pentru situaţii excepționale, în urma condițiilor meteo din municipiu.

La 6 noiembrie 2017, Silvia Radu este numită primar interimat al municipiului Chișinău de către fostul primar interimar Nistor Grozavu, care la rândul său preluase interimatul de la Dorin Chirtoacă în urma arestului celui din urmă. Astfel, Grozavu a devenit viceprimar, împreună cu consilierul Ruslan Codreanu.

În calitate de primar interimar, Radu a devenit cunoscută drept luptătoare contra corupției și a birocrației, dar totodată aceasta a optat pentru o transparență a tuturor deciziilor luate de primăria capitalei. Mai mult de atât, pe site-ul primăriei a apărut un tabel în care locuitorii capitalei ar putea vedea pe ce se cheltuie banii lor.

Pe 12 februarie, Silvia Radu a împlinit 100 de zile de când este în funcție postând un video pe pagina sa în care a arătat principalele sale realizări în calitate de primar interimar.

loading...

Comments are closed.