Politic

Silvia Radu: Oponenții mei, candidații politici, continuă să facă farse!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Candidata independentă Silvia Radu afirmă că oponenții săi, candidații politici, continuă să-i facă farse și să-și bată joc de oameni.

„După ce au anunțat mai multe școli că merg în vizită acolo, acum a fost rândul a 4 grădinițe (nr. 32, 67, 128 și 211) să primească acest anunț fals. Voi contacta personal conducerile acestor grădinițe ca să transmită colectivului cu ce mizerii se ocupă candidații politici, o demonstrație despre ce fel de primari vor să fie”, a scris Silvia Radu pe Facebook.

Totodată ea a ținut să le mulțumească oamenilor de bună credință care denunță aceste farse și care înțeleg caracterul murdar al celor care le fac. „Pe 20 mai vor avea posibilitatea să le dea prin vot răspunsul cuvenit!”, a mai spus candidata independentă.

Telegraph amintește că ieri Institutul de Politici Publice (IPP), în persoana lui Arcadie Barbăroșie, a prezentat rezulatele sondajului Baromentrul de Opinie Publică (BOP), mai 2018. Conform BOP-ului nici un candidat nu are șanse să câștige alegerile din primul tur în Chișinău, iar în turul 2 favoriți sunt Silvia Radu și Ion Ceban. Vedeți mai multe AICI.

loading...

Comments are closed.