Alte știri

Sistări de apă în sectorul Botanica. Care este perioada în care consumatorii vor fi lipsiți de apă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Consumatorii din strada Valea Crucii, 2, inclusiv cu fracții, din capitală, vor rămâne miercuri, 16 decembrie, fără apă la robinet. De asemenea, apa va fi sistată pe bulevardul Dacia, 44-52, inclusiv cu fracții, transmite Telegraph.md, cu referire la Radio Chișinău

Potrivit SA „Apă-Canal Chișinău”, furnizarea apei va fi întreruptă între orele 09.00 și 17.00. În această perioadă, furnizorul va efectua lucrări de branșare a unui apeduct nou construit. După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați.

Totodată, până pe 18 decembrie, între orele 09.00 și 19.00, apa va fi sistată pe strada I. Botezătorul, iar până pe 30 decembrie, apa va fi oprită pe străzile Al. cel Bun, Cojocarilor, T. Maiorescu, Armenească, O. Goga și A. Vlăhuță. Sistările au loc în legătură cu efectuarea lucrărilor de racordare a rețelelor de apeduct, finanțate din Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare și Banca Europeană de Investiții.

Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

O tânără își caută cu disperare mama, care a dispărut de jumătate de an

loading...

Comments are closed.