Alte știri

SLOBOZIA // Un bărbat a încercat să scape amicul de sforăit și l-a înjunghiat

Pinterest LinkedIn Tumblr

Caz teribil într-un sat din raionul Slobozia. Un bărbat a ajuns la spital cu mai multe plăgi în regiunea abdomenului, după ce a fost înjunghiat de prietenul său de pahar, informează Echipa.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Totul s-a întâmplat într-o gospodărie din localitatea Ternovca. La fața locului au intervenit milițienii împreună cu medicii de pe ambulanță.

În urma investigațiilor s-a stabilit că victima împreună cu un cunoscut au venit în vizită la proprietarul casei, la un bărbat de 56 de ani. Toți trei au consumat băuturi spirtoase, iar apoi au adormit. La un moment dat, stăpânul locuinței a fost trezit de sforăitul puternic a unuia dintre oaspeți. Iritat de zgomotul produs, suspectul a luat un cuțit și i-a aplicat victimei mai multe lovituri în regiunea abdomenului. Ultimul a început să strige de durere. La țipetele bărbatului a venit cel de al treilea individ. Acesta a și chemat ambulanța.

Ulterior, victima a fost transportată la spital. Actualmente starea bărbatului este stabilă.

Suspectul a fost reținut, iar peste aproape un an acesta a fost condamnat la 9,5 de ani de detenție cu tratament forțat de la alcoolism.

Citește și: Un membru al CECE pentru Secțiile de votare destinate Diasporei a demisionat din funcție

 

loading...

Comments are closed.