ȘOCANT // Organizatorii protestelor agricultorilor ar încerca să otrăvească o activistă, în schimbul unor funcții în guvern

Activista Maria Olar a fost atenționată de către susținătorii săi că există tentative de a o otrăvi. Olar a publicat pe Facebook un mesaj de atenționare, pe care l-a primit de la un cetățean, transmite Telegraph.md, cu referire la SubiectulZilei.md

“Doamna Maria, vedeți, transmiteți lui Ion să fie atent și dvs tot deoarece vor încerca să vă otrăvească, nu luați ceai, cafea, nimic de la cei din cercul lui Costiuc Vasile”, se arată în mesaj.

În continuare, autorul mesajului scrie că Vasile Costiuc organizează protestele agricultorilor la indicația deputatului PPDA Alexandru Slusari și a primarului de Bălți, Renato Usatîi.

“Vasea lucrează pentru Șliuhari (p.r. Slusari), Usatîi, lui Costiuc i-au promis că dacă reușește să facă destabilizare, să dea jos Guvernul, Maia, Igor Grosu i-a promis că Costiuc va fi numit ministru al Agriculturii”, se mai arată în mesaj.

Totodată, în scrisoarea de atenționare a Mariei Olar se spune că Renato Usatîi și Maia Sandu s-ar fi înțeles că dacă vor da jos Guvernul Chicu, atunci Usatîi va primi Ministerul de Interne, dar și cel al Justiției.

FOTO // Maia Sandu va purta la învestire un colan, care valorează 150 de mii de lei

Total
0
Shares
Total
0
Share