Alte știri

ȘOCANT // Un adolescent de 17 ani şi-a ucis mama cu 118 lovituri de cuţit, apoi a sunat la poliţie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Un adolescent de 17 ani şi-a ucis cu sânge rece propria mamă, apoi a sunat la poliţie să îşi recunoască vina şi să-i anunţe să aducă „un sac” pentru a scoate trupul femeii din casă. Întâmplarea oribilă a avut loc în Marea Britanie, transmite Telegraph.md, cu referire la Observator.ro

Rowan Thompson avea 17 ani când şi-a atacat şi ucis mama, pe Joanna Thompson, în propria casă, după ce se întorseseră de la o sesiune de alergat. Era dimineaţă.

Femeia în vârstă de 50 de ani a fost sugrumată până la inconștiență în camera de zi din Hambledon, Hants. Aproximativ „10 sau 15 minute mai târziu”, fiul ei s-a întors cu furie şi a continuat atacul cu peste 118 lovituri de cuţit.

După ce şi-a lăsat mama fără suflare, într-o baltă de sânge, Rowan a sunat la poliţie. Le-a vorbit dispecerilor într-un mod „calm, lipsit de emoţii şi destul de lejer”.

„Tocmai mi-am ucis mama. Am sugrumat-o şi am înjunghiat-o cu diverse cuţite, de ce nu. Am nevoie de cineva care să mă aresteze pentru că asta se va întâmpla” le-a spus băiatul, adăugând şi faptul că poliţiştii ar trebui să aducă „un sac” în care să scoată trupul victimei.

În octombrie, Thompson a fost găsit mort, în timp ce se afla în custodie într-un centru securizat de sănătate mintală – cu doar patru zile înainte să fie judecat pentru uciderea mamei sale. Împlinise de puţin timp 18 ani.

Tatăl lui Thompson a spus în timpul audierilor că ce a făcut fiul său „l-a sfâşiat” pentru că ştia că îşi iubeşte mult mama, dar şi că acţiunea sa a fost din cauza cadrelor medicale care au eşuat în a-l trata atunci când a fost internat pentru problemele mintale.

Adolescentul urma să fie judecat pentru crimă ca adult, odată cu împlinirea vârstei de 18 ani, dar a fost găsit mort la Spitalul Prestwich, Greater Manchester, potrivit The Sun.

Potrivit primelor date, anchetatorii nu consideră moartea sa ca fiind una suspectă, urmând a fi făcute publice mai multe detalii odată cu finalizarea anchetei demarate.

Un scoțian a ajuns la închisoare după ce a mers cu skijetul pentru a-și vedea iubita

 

loading...

Comments are closed.