Politic

SONDAJ // 71 % din cetățeni consideră că Moldova se îndreaptă într-o direcție greșită

Pinterest LinkedIn Tumblr

Majoritatea covârșitoare a cetățenilor Republicii Moldova susțin că țara merge într-o direcție greșită. Datele se conțin în sondajul ”Barometrul Socio-Politic”, prezentat de Compania IMAS, transmite Telegraph.md

Potrivit studiului, 71 % din persoanele chestionate au declarat că Moldova se îndreaptă într-o direcție greșită și doar 19% spun că direcția este bună. Alți 10% din respondenți nu au știut ce să răspundă.

Numărul persoanelor nemulțumite de politica promovată în țară este în creștere în comparație cu datele prezentate în noiembrie și ianuarie. În luna noiembrie acest indicator era de 62%, iar în ianuarie 55%.

De asemenea, mai mult de jumătate din cetățenii intervievați au spus că nu sunt mulțumiți de felul în care trăiesc, iar 19% destul și foarte mulțumiți.

Sondajul a fost efectuat la comanda Public Media, în perioada 09 – 23 martie, pe un eșantion de 1115 respondenți, marja de eroare fiind de ±3%.

Citește și: Andrian Candu, acuzaţii la adresa Maiei Sandu: O iniţiativă a preşedintelui ar fi adus nu promisiuni, ca până acum, dar 60 milioane de euro în ţară

loading...

Comments are closed.