Politică

SONDAJ // Maia Sandu NU a schimbat viața moldovenilor spre bine

Pinterest LinkedIn Tumblr

Viața cetățenilor Republicii Moldova aproape că nu s-a schimbat spre bine, după ce Maia Sandu a devenit președinte. De această părere sunt majoritatea experților, care au participat la sondajul “Rating politic martie 2021”, realizat de Intellect Group, transmite Telegraph.md

Experții au fost întrebați în ce măsură lucrurile s-au schimbat spre bine pentru cetățeni de când a devenit Maia Sandu Președinte? Aproape 85 la sută au declarat că lucrurile s-au schimbat într-o măsură foarte mică sau mică. Doar 8% consideră că într-o măsură mare sau foarte mare, iar 7,5 la sută dintre experți nu au știut cum să răspundă la această întrebare.

În cadrul cercetării sociologice realizate de Intellect Group au fost implicați experți și analiști politici, jurnaliști politici și comentatori, activiști, experți internaționali și jurnaliști din Federația Rusă, România, Ucraina, Statele Unite ale Americii, Belarus, Germania, Austria, Franța, Marea Britanie. Sondajul a fost realizat pe parcursul lunii martie 2021.

Citește și: Dodon, pe primul loc în topul celor mai experimentate persoane publice din Moldova. Maia Sandu, pe locul 6

loading...

Comments are closed.