SONDAJ // Năstase e la pământ. Maia Sandu FAVORITA moldovenilor de a fi candidat unic la prezidențiale

sondaj, candidat unic, acum, pas, ppda, Platforma DA, Maia Sandu, Andrei Năstase, rating politic, cel mai bun politician, alegeri prezidentiale, alegeri in Moldova

Andrei Năstase este la pământ și într-un sondaj online realizat pe Facebook de către pagina “Radar Politic” la care au participat până la această oră peste 3 400 de persoane.

Internauții au fost puși în situația să aleagă dintre Maia Sandu și Andrei Năstase.

“Dacă ar fi să votați cine să fie candidatul unic al forțelor de dreapta pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova, pe cine ați alege?”, așa sună întrebarea din sondajul online inițiat de “Radar Politic“.

Până la această oră, pentru Maia Sandu au votat deja peste 2 700 de persoane, sau 81%, în timp ce pentru Andrei Năstase au votat doar 641 de persoane, sau doar 18%.

Sondajul se va încheia peste 6 zile, iar doritorii de a vota o pot face accesând link-ul de mai jos:

Telegraph.md amintește că Andrei Năstase a declarat după ședința CPN a PPDA că formațiunea sa politică va avea propriul candidat pentru alegerile prezidențiale și ar putea să se retragă eventual doar în fața unui candidat unic apartinic. De cealaltă parte, Maia Sandu a dat de înțeles că echipa PAS își dorește ca ea să candideze pentru funcția de președinte. Întrebată dacă s-ar retrage în favoarea lui Andrei Năstase, precum a făcut acesta în 2016 în favoarea ei, Maia Sandu a declarat că o decizie în acest sens va fi luată după ce se vor face mai multe sondaje de opinie.

Citește și: VIDEO // Maia Sandu TAIE elanul prezidențial al lui Năstase: “Sondajele vor arăta cine trebuie să fie candidatul unic”

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share