Soție disperată: Trecuse doar o saptamână după naștere, iar soțul m-a lovit cu pumnul în burtă… ce să fac?

O femeie din Strășeni și-a înfipt un cuțit în burtă, A făcut asta pentru a-l convinge pe soț că nu-l înșală, caz socant, crima moldova, cearta in familie, conflict sot sotie, fidelitate 

O femeie din Moldova, care a dorit să-ți păstreze anonimatul, spune că soțul o agresează fizic și verbal, iar ea nu știe ce să facă. Are doi copii și singură nu-i poate întreține, iar din cauza asta nu poate divorța. Femeia a scris pe facebook despre suferința ei în speranța că oamenii îi vor oferi sfaturi în comentarii.

“Sunt casatorita.Am 27 ani.Am un copil din prima casnicie:un baiat.In a doua casnicie am mai nascut un baietel.Va rog mult am nevoie de un sfat: nu mai stiu cum sa mai procedez.Sotul mereu ma numeste diferite cuvinte urite…Chiar pentru un fleac poate sa ma numeasca mrazi,tvari ,concenaia…asa cuvinte nimeni niciodata nu ma numit.Trecuse doar o saptamina dupa nastere si iarasi ne-am certat ,iar el m-a lovit cu pumnul in burta.Iarasi l-am iertat caci avem un copil.Mentionez dupa tot ce face ,nu isi cere scuze macar.Nu demult m-a lovea in camera ,eu strigam iar cel mai mare fiu a chemat politia.Ma simteam de nimic.Pruncul pe pat priveste ce se intimpla,cel mai mare din alta camera aude si se sperie ….Ce sa fac mai departe???Stiu ca trebuie sa il las,dar cum sa ii hranesc pe ambii …Vreau la serviciu dar nu am cu cine lasa pe cel mai mic copilas…..Va rog dati-mi un sfat decent((( Nici nu imi mai este a trai….Doar ei ambii barbatei ma fac sa zimbesc si sa supravietuiesc….”, a scris femeia.

Oamenii au venit cu tot felul de comentarii la această postare. Unii pur și simplu s-au revoltat, alții însă au încercat s-o ajute. “Unde na**i iî gasiți. Atâțea băieți buni da voi găsiți rapeni și apoi va plîngeți”, a scris Далер Шакиров. “Centrul Diaconia oferă sprijin și suport pentru mame. Nu răbda ca ce vor vedea în casa cam aveți șanse să facă și copii dvs”, a spus Mariana Barcaru. Mai multe comentarii găsiți în link-ul de mai jos.

Total
0
Shares
Total
0
Share