Sportivul Iulian Bercu, va alerga 1000 km în 12 ore, pentru a salva patru copii de orfelinat

Sportivul Iulian Bercu va alerga 1 000 de kilometri în 12 ore, pentru a salva de orfelinat patru copii cărora cancerul i-a lăsat fără mamă.

Actualmente, copiii se află la mătușa lor, care are în îngrijire șapte copii. Pentru a găzdui cei patru nepoți, femeia are nevoie de o cameră mobilată, cu o reparație cosmetică.

„Sunt conștient că nu voi reuși de unul singur să alerg 1 000 de kilometri timp de o noapte, dar o vom putea face împreună, la fel cum și ajuta această familie, unitatea căreia depinde de doar 20 de mii de lei!”, a menționat Bercu.

Bercu va începe să alerge astăzi, 18 februarie, de la 19:30. Sportivul speră că va reuși să facă distanța de 1 000 km până mâine, 19 februarie, la ora 7:30.

„Voi alerga în jurul lacului de la Valea Morilor, în maioul Wings for Life World Run, în încercarea de a aduna acești kilometri și fonduri! Fiecărui prieten care va fi alături de mine o oră, două, 5km, 10 km sau mai mult îi voi face cadou unul din vre-o 60 de maiouri primite de la competițiile la care am alergat! Dacă mă pot susține în alergare prietenii din alte raioane sau țări, cu plăcere vă rămân dator! Am demonstrat până acum că împreună putem schimba vieți, să o facem și acum!

Vom avea un punct de alimentare oferit de CCF/ HHC Moldova, Red Bull și Gourmet – Supermarket de Bon Ton”, a adăugat Iulian Bercu.

Citește și: De ziua sa, președintele Igor Dodon a decis să fie alături de o familie cu probleme

Total
0
Shares
Total
0
Share