STOP FALS! Zilele acestea mai mulți polițiști care nu împărtășesc viziunile regimului au fost demiși

STOP FALS, Zilele acestea mai mulți polițiști care nu împărtășesc viziunile regimului au fost demiși, ministerul afacerilor interne, mai, jizdan 
 

Pe Facebook circulă o poză însoțită de mesajul că “zilele acestea mai mulți polițiști care nu împărtășesc viziunile regimului au fost demiși”. Informația respectivă, care a fost publicată de către un protestar pe nume Iurie Tesa, este una total falsă.

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) s-a autosesizat cu privire la acest caz și anunță că pe parcursul evenimentelor de ieri nu a fost constatat nici un caz de încălcare a disciplinei de serviciu sau de refuz de a îndeplini obligațiunile de serviciu din partea vreunui politist.

“Serviciul protecţie internă şi anticorupţie vine cu reacţia la postările făcute pe rețeaua de socializare facebook, de unii activişti ai protestelor în masă din 1 iulie 2018, menţionând că pe parcursul evenimentelor nu a fost constatat nici un caz de încălcare a disciplinei de serviciu sau de refuz de a îndeplini obligațiunile de serviciu”, informează MAI.

Totodată, Ministerul de Interne condus de Alexadru Jizdan clasifică utilizarea imaginilor trucate sau rupte din context drept manipulare cu opinia publică.

Total
0
Shares
Total
0
Share